Sunday, 16 October 2011

Bilder av stua

Her kommer endelig bilder fra stua. Jeg er fremdeles superfornøyd! Fargen er nyyydelig, og den gir rommet skikkelig karakter. Jeg fatter ikke at jeg ikke har gjort dette tidligere?

Det beste var rett og slett å få flyttet TVen bort fra vinduet, den har jo stått og tatt masse lys siden forrige jul. Rommet er nå lysere, større og langt luftigere. I tillegg så er vinduskarmen erobret igjen: da den var bak TVen så ble det fort til at ting ungene ikke skulle få tak i ble lagt der. Med andre ord: masse rot!


Stolen er mest sannsynlig svensk, plukket opp for noen tiere på loppis. Scandia-taburetten kjøpte vi på Ebay mens jeg bodde i UK. Puta er mest sannsynlig fra Plus. Lampa er dansk, kjøpt på loppis den og. Liker fargen veldig godt.

Bordet er dansk, husker ikke designer akkurat nå (og ja, jeg burde rydda i hylla under før jeg tok bildet ;)), kjøpt på loppis. Det lekre fatet er designet av Arne Tidemand Ruud, og er laget av rester etter produksjonen av stolen Holmenkollen. Både det og teaklysestakene er kjøpt på loppis. Bildet på veggen er malt av søstra mi.


Jeg har pakket bort CDene og DVDene våre, førstnevnte er stort sett gjort om til mp3 og sistnevnte kan vi tusle ned i kjelleren og hente når vi faktisk skal se på de :) Ble veldig mye mer luftig og vi fikk plass til noen av de vakre samleobjektene våre. Men foreløpig er hyllene ganske tomme, må bo litt med de før jeg får på plass alt rett og slett. Også må jeg ut og lete etter noen bokser som kan stå i de nederste hyllene, kjekt å ha plass til ledninger, fjernkontroller og andre småting som trenger et sted å bo (et sted utenfor rekkevidde til små fingre!).

På veggen over TVen så skal jeg henge opp litt flere bilder. Holder på å velge ut hvilke, og må planlegge veggen nøye siden det er en murvegg. Det vakre bilde som henger der (tatt av min gode venninne Runa Sundsfjord) er bare hengt opp på den ene skruen som var tilgjengelig, det henger for høyt og for sentrert på veggen, men det får henge der til resten av bildene er på plass.

Vi har lite nips, men både jeg og mannen digger teakfigurer. Isbjørnen er desidert den største vi har, den er designet av Arne Tjomsland. Som nok er det nærmeste vi kommer en "norsk Bojesen" ;) I rammen er en liten bit av mitt favorittekstil. Den turkise vasen er svensk, mens den orange er italiensk (er veldig lik noen av vasene fra danske Holmegaard). Synes begge gjør seg veldig mot den vakre veggen min!

5 comments:

 1. SÅ kul farge. Intimt, stemningsfullt. Og så mange rariteter og funn! Liker det altså. Bor dere i leilighet? Hvor bor dere og hvor stort er det? HDu kan tro jeg gruet med for å tøgmme stuen, gangen og kjøkkent!! 3 rom. Stablet alt på kontor og soverom.... Det er så deilig nå og han fra ADLER var så dyktig, rolig og nøye.. Og gulvene er bare så behagelige å gå på. Smidige, varme. Jeg er så glad jeg gjorde det. For jeg virkelig hatet gulvene før! Nå er det mer livskvalitet! Et riktig og miljøbevist valg. Signe

  ReplyDelete
 2. Takk for kommentar :) Vi bor i leilighet ja, 3 roms på 65 kvm. Dvs det er halvparten av en tomannsbolig (som vi deler med svigersøs) så vi har full kjeller og loft til oppbevaring etc, noe som er nødvendig når man har en mann som samler på designmøbler ;)

  Kan godt skjønne at du gruet deg til å tømme alle rommene, det støver jo noe vanvittig. Men det ble jo skikkelig fint og da :)

  ReplyDelete
 3. så artig å se bilde på veggen :) flott blogg du har, koselig å følge med :) klem

  ReplyDelete
 4. Det vart jo berre KJEMPEfint! Wow, og de har så masse lekkert i hus!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...