Sunday, 23 October 2011

I'm in loooove!

Da var helga over. Har vært innmari hektisk med loppis begge dager, tapetjakt, fotografering, middag ute med svigerfamilien, tur i skauen med pølsegrilling og bøssebæring!

Fant utrolig mye kult på loppis, men får snakke mer om det i morgen siden det krever litt mer lys å få tatt gode bilder av alt :)

Overskriften på dette innlegget kommer rett og slett av at jeg oppdaget Orla Kiely tidligere i uka. Havna nemlig innom bloggen Mollies på tirsdag. Utrolig mye lekkert. Jeg falt helt pladask for Multi Stem-dekoren, den er fargerik og passe retro. Etter en mislykket tapetjakt på lørdag så ble sittende og surfe, og oppdaget at Orla Kiely har tapet! Og plutselig falt hele barnerommet på plass, jeg må ha nye gardiner, men med denne vanvittig lekre tapeten så gjør det ingenting!

På bloggen til Caitlin Wilson så fant jeg dette bildet av tapeten i bruk. Den er bare råkul. Herlig grafisk mønster og masse farger. Akkurat som jeg var på utkikk etter. Og jo mer jeg ser på den, jo mer innser jeg at den er perfekt! Resten av veggene tenker jeg skal males i en grønn- eller turkistoner som matcher tapeten.

Og siden vi må ha to ruller så vil vi ha litt ekstra til overs, så da tror jeg at jeg skal få kledd en boks eller to til stua. Også må jeg nok innom John Lewis elns neste gang jeg er i London, for noen slike oppbevaringskrukker hadde vært supert på kjøkkenet mitt ;)

Håper dere har hatt en super helg alle sammen :)

3 comments:

 1. Å woooooow den var fiin! Argh, jeg har jo bestemt meg for tapet på en "litenvegg" i stua, men nå ble jeg plutselig i tvil, hehe.

  ReplyDelete
 2. Veeeet! Den er bare så utrolig fin :-D Hvilken tapet har du bestemt deg for da? :)

  ReplyDelete
 3. Eijffinger Pip, i gult! Ca 1/3 av ene veggen på stua er bygd ut med noen cm, og det er kun den utbygde delen jeg har tenkt å tapetsere. Der skal også et brunt Stockholm vitrineskap fra IKEA stå, jeg tror det vil passe fint med tapeten. Men Orla Kiely-tapeten vil jo også passe fint med det skapet!!

  Skal også tapetsere en liten vegg (med vindu) på kjøkkenet, og denne tapeten vil se knall ut der, MEN.. det er desverre veldig åpen løsning, så jeg er redd de to tapetene vil kræsje, selv om det ikke er så MYE av dem... :/

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...