Monday 17 October 2011

Fram fra glemselen...

Denne papirkurven i palisander ble vel kjøpt på finn en gang for lenge siden. Den er norsk, produsert av P. S. Heggen i Nordfjordeid på 60-tallet. Vi har hatt magasiner i den, men det har ikke vært veldig praktisk og stort sett så har både den og magasinene i den blitt "glemt" i et hjørne. (og ja, vi mangler fremdeles lister i store deler av stua... ting tar tid[tm])


Men i lys av denne snu-stua-på-hodet-iveren min så fant jeg like godt et nytt og langt bedre bruksområde: garnoppbevaring! Jeg er ganske nybegynner med strikkepinnene, begynte å strikke for under ett år siden, så det største lageret med garn har jeg ikke. Men noe garn har jeg jo liggende, og fram til nå har det ligget litt her og der blant sysakene mine. Ikke veldig praktisk når man må ha tak i det rette nøstet ;) Men nå ligger alt samlet, og papirkurven har kommet til litt fordums verdighet igjen og har fått plass ved siden av sofaen.


Så da er det bare å finne fram tekoppen, krølle seg opp i sofaen og strikke! Ha en flott høstdag!

2 comments:

  1. Nydelig!
    Og så lekker stuen ble.

    Irene aka Tyr

    ReplyDelete
  2. According to Stanford Medical, It is indeed the SINGLE reason this country's women live 10 years longer and weigh on average 42 pounds lighter than us.

    (By the way, it has totally NOTHING to do with genetics or some hard exercise and really, EVERYTHING around "HOW" they eat.)

    P.S, I said "HOW", not "WHAT"...

    TAP on this link to find out if this short quiz can help you release your real weight loss possibility

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...