Tuesday, 20 September 2011

Når katten er borte...

Mannen er i Tromsø med jobben, og da passer det jo fint å endelig få gjort noe jeg har tenkt på lenge? Jeg er så lei at alle veggene er hvite, jeg må ha litt farge i tilværelsen! Og nå som høstmørket kommer så passer det fint med litt mørkere nyanser. Så da er planen å male den ene endeveggen i stua, og omøblere litt:

Akkurat nå står TVen foran det ene vinduet (TV-benken synes såvidt nede til venstre), det ble gjort slik fordi jeg ikke hadde tid til å skru ned Stringhylla før jul. Opprinnelig så stod TVen på motsatt side og sofaen stod der hvor TVen står i dag.

Da vi skulle ha inn juletreet i fjor så innså jeg at det var overhode ikke plass til det, da ville vi fått granbar i sofane ;) Så derfor måtte jeg omøblere i all hast. Og ved å ha sofaen på kortveggen så fikk den lille stua vår veldig mye mer gulvplass, noe som er veldig godt å ha når man har to små. Men å ha TVen foran et vindu er langt fra ideellt. Så nå skal Stringhylla flyttes over til den andre siden av sofaen og TV-benken skal tilbake til der den opprinnelig stod. Og alt ledningsrotet i kroken skal få plass i nederste hylla på Stringhylla, da blir det plutselig langt enklere å vaske!

Hvilken farge jeg har tenkt på veggen? Petrol! Fantastiske petrol! Nærmere bestemt S5540-B10G. Den er ganske mørk, men jeg tror det kommer til å bli utrolig fint og gjøre mye for rommet. Synes petrol og teak er så utrolig fint sammen, så jeg gleder meg til å montere opp Stringhylla på veggen igjen

Så nå må jeg bare få pakket ned alt, montere ned hylla og sparkle hullene, så blir det maling i morgen! :)

3 comments:

  1. Veldig fin farge. Gleder meg til etter-bilder :)

    ReplyDelete
  2. Wow! Det gleder jeg meg til å se, tror det blir veldig stilig. :))

    ReplyDelete
  3. Blir spennende å se - kul og modig farge!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...